Petitchef

Langosi cu smantana, usturoi si branza

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se framanta din toate ingredientele un aluat care se pune intr-o punga unsa cu ulei si se lasa la dospit in frigider .
  • Cand a crescut se rupe cate o bucata din el si se intinde pe o planseta unsa cu ulei un rotund caruia i se face cu degetul o gaura in mijloc.
  • Se pune intr-o tigaie cu mult ulei si se prajeste pe ambele parti. Faceti cate langosi doriti.
  • Se curata 2 capatani de usturoi, se piseaza si se face o maioneza din el . Cand s-a terminat de facut maioneza se toarna peste ea smantana, se amesteca bine, se ia o langoasa, se unge cu o pensula din amestecul de usturoi cu smantana.
  • Se curata 2 capatani de usturoi, se piseaza si se face o maioneza din el . Cand s-a terminat de facut maioneza se toarna peste ea smantana, se amesteca bine, se ia o langoasa, se unge cu o pensula din amestecul de usturoi cu smantana.


Poze

Langosi cu smantana, usturoi si branza
Langosi cu smantana, usturoi si branza - poza 2
Langosi cu smantana, usturoi si branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii (15):

13/03/2017

ESTE SUPER BUNA....CHIAR NU MA ASTEPTAM SA FIE ASA .....MULTUMESC!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/06/2015

E ffff.buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/11/2013

Am mancat la felix: EXCELENT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/06/2013

Superr merci

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/01/2018

Etapa4=etapa5

(0) (0) Abuz
16/02/2015

Fain cat trebuie

(0) (0) Abuz
ninagianina, 15/02/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
06/11/2013

N-am încercat încă reteța, dar vreau să încerc, însă, în legătură cu durerile de umeri și de mijloc vă pot recomanda o soluție mult mai eficientă și avantajoasă.. Dacă locuiți în Oradea trebuie să existe în oraș un centru numit Ceragem..cautati ceragem.ro ca sa vedeți mai multe detalii.. Puteti merge gratuit sa probati dispozitivele de termomasaj..și mergeți 4 saptamani acolo..si o sa vedeti ca nu veți mai avea nevoie să mergeți la stațiune (decât pentru langoși , bineînțeles))

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Am sa probez chiar azi daca sant bune am sa revin cu comentarii

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează