Petitchef

CORNURI CU CACAO

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Drojdia se pune la dospit in laptele putin caldut si o lingurita de faina.Dupa ce a dospit se face un aluat nu prea tare din faina, cele 2 oua, sarea, mierea, uleiul si laptele cu drojdie.
  • Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Sa va zic un pont. Aluatul nu creste daca este rece in incapere.
  • A pornit putin aragazul si am pus aluatul langa aragaz. In 45 minute a fost numai bun de pregatit cornurile.
  • Se fac niste mingiute din aluat si se intind in forma de cerc. Se pune cacao cu zahar(dupa gust) pe toata suprafata aluatului si se ruleaza.
  • Iar pentru a da forma de cornulet, incovoiati putin capetele.
  • Se coc pana devin maronii. Imediat dupa ce le scoateti din cuptor ungetile cu lapte cald cu zahar vanilat.


Poze

CORNURI CU CACAO, poza 1
CORNURI CU CACAO, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornuri cu gem
Cornuri cu gem
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornuri in doua culori
Cornuri in doua culori
12 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornuri cu mere
Cornuri cu mere
8 porții
1 h 40 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Mug cake vegan
Mug cake vegan
1 porții
6 min
Foarte ușor
Rețetă Cereale de orez expandat cu ciocolata
Cereale de orez expandat cu ciocolata
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw Brownie
Raw Brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.