-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu cocos
-
Nuca cu nuca de cocos
-
Fursecuri cu nuca de cocos
Fursecuri cu nuca de cocos
Preparare
-
Amestecam fulgii de cocos cu alunele macinate, scortisoara si esenta de vanilie.
-
Albusele se bat cu putina sare pana capata consistenta.
-
Adaugam putin cate putin zahar si batem in continuare pana amestecul devine lucios.
-
Folosind o spatula de plastic sau o lingura de lemn, incorporam usor amestecul de nuca de cocos.
-
Se pun gramajoare pe o tava captusita cu hartie pergament.
-
Se pun la distanta de 3 cm una de alta si se lasa la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc.
-
Se vor lasa sa se raceasca pe hartie dupa care se vor scoate cu o paleta sau un cutit lat.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete