Petitchef

Fursecuri arabesti cu nuca de cocos

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat ouale cu zaharul + zaharul vanilat, se adauga uleiul, faina amestecata cu praful de copt, trecute printr-o sita . Lasati compozitia la rece pentru minim 2, 3 ore sau chiar peste noapte. Formati apoi, cu mainile unse cu ulei bilute mici care se coc, in cuptorul preincalzit, aproximativ 10 minute la 170 grade.
  • Scoateti-le pe un un gratar, sau un platou, la racit. Pana a pregatit celelalte ingrediente, Cipi s-a jucat putin cu fursecurile, semn ca s-ar putea sa il fi prins si pe el "microbul".
  • Se incalzeste gemul cu 2, 3 linguri de apa. Daca contine bucati de fructe, cum a avut dulceata mea de gutuiultimul borcan, aici in poza pasirati-l cu ajutorul mixerului de mana . Fursecurile se dau prin gem sau dulceata si se lasa 2, 3 minute sa stea.
  • Apoi se dau prin nuca de cocos. Dupa coacere sint tari, insa dupa ce le dati prin gem devin fragede. Cu mare drag, pentru voi. A doua zi sint si mai gustoase, mai ales daca le tineti intr-o cutie speciala pentru fursecuri, devenind si mai fragede.
  • Din experienta altor fete care au incercat aceste mici minunatii, va impartasesc inca o idee delicioasa de "impachetare" a fursecurilor se pot da prin orice fel de gem , se lasa la uscat 10-15 minute si-apoi se acopera cu ciocolata de lapte, topita, si se orneaza cu ciocolata alba, topita, in dare daca le vreti mai crocante, folositi mai multa faina iar daca le vreti mai fragede, mai pufoase, folositi doar 400 g. faina.


Poze

Fursecuri arabesti cu nuca de cocos
Fursecuri arabesti cu nuca de cocos - poza 2
Fursecuri arabesti cu nuca de cocos - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/12/2013

Eu as prefera sa ni se ofere cantitatile in grame, nu in canite, cani, pahare si borcane.

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Bune ,,de mancat...am sa incerc si eu..

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri din foitaj cu speculoos
Fursecuri din foitaj cu speculoos
16 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu oreo super delicioase!
Fursecuri cu oreo super delicioase!
15 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Deserturi cu nuca de cocos Deserturi cu nuca de cocos Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează