Petitchef

Pandispan dupa o reteta a lui Eric Lanlard

Umaresc cu mare placere emisiunile lui Eric Lanlard,un mare patiser londonez,extrem de talentat si mai “fur” si eu cate ceva de la el ma rog….ce cred ca sunt in stare sa fac ca Eric face adevarate opere de arta din prajituri,chestii pe care la noi in RO cred ca nici in 1000 de ani nu va fi cineva in stare sa le faca. Aseara am urmarit din nou emisiunea lui si chiar prezenta un pandispan cu fructe deshidratate care mi-a atras atentia pentru ca se face dferit de cum stiam eu ca se face pandispanul dar

Desert
6 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Am amestecat untul cu zaharul pana s-a format o crema omogena si pufoasa,am adaugat apoi cate un ou pe rand si am amestecat bine pana cand le-am pus pe toate 3,am adaugat coaja de lamaie,zeama si zaharul vanilat apoi faina pe rand si am incorporat-o in asa fel incat sa nu faca cocoloase.
  • Peste fructele taiate am pus cam 2 linguri de faina si am amestecat totul,rolul fainii peste fructe este pt a nu le permite sa se lase la fundul aluatului (cred ca stiti despre ce spun,ni s-a intamplat tuturor macar odata).Am incorporat si fructele peste aluat si am dat totul la cuptor intr-o tava (de chec am folosit eu) tapetata cu hartie de copt…FINO in cazul meu Am lasat prajitura in cuptor ca o ora poate chiar un pic mai mult…incercati cu scobitoarea daca aveti cuptoare performante…eu am un aragaz obisnuit.

    A iesit tare buna si aproape s-a mancat toata

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com

Rețete inrudite

YouTube

Prepelite cu prune


Întrebări:




Comentarii (54):

12/01/2014

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/01/2014

Very good

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/06/2013

DELICIOS PANDISPAN...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/06/2013

Gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

EXCELENT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

Multumesc ! Cu numai 3 oua este minunat ! OWeekend placut !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
nicoleta_i2018, 14/11/2021

Comentariul tau despre romani suna jignitor, dispretuitor. Si nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.
Apoi am vazut numele si am inteles. La asta se mai adauga si faptul ca te consideri superioara ( de parca roman e o jignire la tine in vocabular)...ce cauti printre romani am vazut si este poveste veche. Faptul ca esti in UK nu interesa ci reteta. De asta am renuntat sa citesc mai departe.
E jignitoare.
Nu ai de unde sa stii ce fac sau nu fac romanii in mia aia de ani despre care zici...poate la voi , de unde vii tu...suna foarte urat comentariul tau.
Istoria romanilor este mult mai veche decat mia ta de ani...si poate poporul asta stie mai multe decat consideri sau desconsideri tu...

Repet comentariul tau descalifica reteta din start.
Nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.

(0) (0) Abuz
03/02/2015

Bun.f.bun

(0) (0) Abuz
ioana_m2014_1_2_3_4
ioana_m2014_1_2_3_4, 29/01/2015

Prajitura usor de realizat, aspectoasa si de gustoasa nu mai spun decat ca este excelenta pentru toate mofturile. Felicitari !

(0) (0) Abuz
29/01/2015

Am incercat reteta! excellent!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Prepelite cu prune
Prepelite cu prune
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blanc manger coco
Blanc manger coco
10 porții
2 h 55 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează