Petitchef

Pandispan dupa o reteta a lui Eric Lanlard

Umaresc cu mare placere emisiunile lui Eric Lanlard,un mare patiser londonez,extrem de talentat si mai “fur” si eu cate ceva de la el ma rog….ce cred ca sunt in stare sa fac ca Eric face adevarate opere de arta din prajituri,chestii pe care la noi in RO cred ca nici in 1000 de ani nu va fi cineva in stare sa le faca. Aseara am urmarit din nou emisiunea lui si chiar prezenta un pandispan cu fructe deshidratate care mi-a atras atentia pentru ca se face dferit de cum stiam eu ca se face pandispanul dar
Desert
6 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Am amestecat untul cu zaharul pana s-a format o crema omogena si pufoasa,am adaugat apoi cate un ou pe rand si am amestecat bine pana cand le-am pus pe toate 3,am adaugat coaja de lamaie,zeama si zaharul vanilat apoi faina pe rand si am incorporat-o in asa fel incat sa nu faca cocoloase.
  • Peste fructele taiate am pus cam 2 linguri de faina si am amestecat totul,rolul fainii peste fructe este pt a nu le permite sa se lase la fundul aluatului (cred ca stiti despre ce spun,ni s-a intamplat tuturor macar odata).Am incorporat si fructele peste aluat si am dat totul la cuptor intr-o tava (de chec am folosit eu) tapetata cu hartie de copt…FINO in cazul meu Am lasat prajitura in cuptor ca o ora poate chiar un pic mai mult…incercati cu scobitoarea daca aveti cuptoare performante…eu am un aragaz obisnuit.

    A iesit tare buna si aproape s-a mancat toata

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com


Întrebări:




Comentarii (54):

12/01/2014

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/01/2014

Very good

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/06/2013

DELICIOS PANDISPAN...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/06/2013

Gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

EXCELENT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

Multumesc ! Cu numai 3 oua este minunat ! OWeekend placut !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
nicoleta_i2018, 14/11/2021

Comentariul tau despre romani suna jignitor, dispretuitor. Si nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.
Apoi am vazut numele si am inteles. La asta se mai adauga si faptul ca te consideri superioara ( de parca roman e o jignire la tine in vocabular)...ce cauti printre romani am vazut si este poveste veche. Faptul ca esti in UK nu interesa ci reteta. De asta am renuntat sa citesc mai departe.
E jignitoare.
Nu ai de unde sa stii ce fac sau nu fac romanii in mia aia de ani despre care zici...poate la voi , de unde vii tu...suna foarte urat comentariul tau.
Istoria romanilor este mult mai veche decat mia ta de ani...si poate poporul asta stie mai multe decat consideri sau desconsideri tu...

Repet comentariul tau descalifica reteta din start.
Nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.

(0) (0) Abuz
03/02/2015

Bun.f.bun

(0) (0) Abuz
ioana_m2014_1_2_3_4
ioana_m2014_1_2_3_4, 29/01/2015

Prajitura usor de realizat, aspectoasa si de gustoasa nu mai spun decat ca este excelenta pentru toate mofturile. Felicitari !

(0) (0) Abuz
29/01/2015

Am incercat reteta! excellent!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan cu prune
Pandispan cu prune
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Blanc manger coco
Blanc manger coco
10 porții
2 h 55 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei