Petitchef

Pandispan dupa o reteta a lui eric lanlard

Desert
6 porții
20 min
1 oră
Ușor
Umaresc cu mare placere emisiunile lui Eric Lanlard,un mare patiser londonez,extrem de talentat si mai “fur” si eu cate ceva de la el ma rog….ce cred ca sunt in stare sa fac ca Eric face adevarate opere de arta din prajituri,chestii pe care la noi in RO cred ca nici in 1000 de ani nu va fi cineva in stare sa le faca. Aseara am urmarit din nou emisiunea lui si chiar prezenta un pandispan cu fructe deshidratate care mi-a atras atentia pentru ca se face dferit de cum stiam eu ca se face pandispanul dar

Ingrediente

Numarul de porții: 6
300 unt la temperatura camerei

300 gr zahar tos

3 oua,3 zahar vanilat

350 gr faina + extra pentru fructe

coaja de la o lamaie si zeama de la jumatate de lamaie

prune uscate,stafide,smochine deshidratate taiate cubulete (fara stafide)

Preparare

  • Am amestecat untul cu zaharul pana s-a format o crema omogena si pufoasa,am adaugat apoi cate un ou pe rand si am amestecat bine pana cand le-am pus pe toate 3,am adaugat coaja de lamaie,zeama si zaharul vanilat apoi faina pe rand si am incorporat-o in asa fel incat sa nu faca cocoloase.
  • Peste fructele taiate am pus cam 2 linguri de faina si am amestecat totul,rolul fainii peste fructe este pt a nu le permite sa se lase la fundul aluatului (cred ca stiti despre ce spun,ni s-a intamplat tuturor macar odata).Am incorporat si fructele peste aluat si am dat totul la cuptor intr-o tava (de chec am folosit eu) tapetata cu hartie de copt…FINO in cazul meu Am lasat prajitura in cuptor ca o ora poate chiar un pic mai mult…incercati cu scobitoarea daca aveti cuptoare performante…eu am un aragaz obisnuit.

    A iesit tare buna si aproape s-a mancat toata

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com

Întrebări:




Comentarii (53):

12/01/2014

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/01/2014

Very good

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/06/2013

DELICIOS PANDISPAN...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/06/2013

Gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

EXCELENT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

Multumesc ! Cu numai 3 oua este minunat ! OWeekend placut !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/02/2015

Bun.f.bun

(0) (0) Abuz
ioana_m2014_1_2_3_4
ioana_m2014_1_2_3_4, 29/01/2015

Prajitura usor de realizat, aspectoasa si de gustoasa nu mai spun decat ca este excelenta pentru toate mofturile. Felicitari !

(0) (0) Abuz
29/01/2015

Am incercat reteta! excellent!

(0) (0) Abuz
28/01/2015

Ffffffffffff buni

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu visine (reteta video)
Pandispan pufos cu visine (reteta video)
15 porții
40 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
15 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cocktail sampanie - Video reteta!
Cocktail sampanie - Video reteta!
8 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Blanc manger coco
Blanc manger coco
10 porții
2h55m
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnatii de Plescoi – preparati dupa o reteta haiduceascaCarnatii de Plescoi – preparati dupa o reteta haiduceascaCuşcuşul si beneficiile luiCuşcuşul si beneficiile luiCiresele - fructele lui MaiCiresele - fructele lui MaiProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.