Petitchef

Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos

Aperitiv
6 porții
10 min
25 min
Foarte ușor
206 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.85 (0.14€/porție)

Preparare

  • Intr-un castron mare si cu peretii inalti separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le adaugam intr-un vas mic.
  • Cu ajutorul mixerului electric batem spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam si zaharul treptat si mixam in continuare pana nu se mai simte niciun cristal. Albusul trebuie sa fie tare, cand intoarceti castronul sa nu cada.
  • Adaugam pe rand galbenusurile.Si amestecam cu grija.Faina o cernem impreuna cu praful de copt si le adaugam in trei transe peste spuma de ou. Compozitia rezultata trebuie sa fie pufoasa si aerata.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. O dam la cuptorul preincalzit la 180° C, pentru 25 de minute.Cu grija desfacem peretii tavii si scoatem blatul, pe care il lasam la racit pe un gratar.Dupa ca s-a racit complet il taiem.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 206Kcal
  • Carbo: 35.6g
  • Grăsimi: 3.6g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 6.9g
  • Fibre: 0.9g
  • Zahăr: 21.3g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (76g)


Poze

Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 2
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 3
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 4
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 5
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 6
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 7
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 8
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 9
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 10
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 11
Lectia de gatit N.2 ~ Pandispan pufos - poza 12

Întrebări:




Comentarii (17):

01/02/2014

Super economic si rapid

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/09/2016

Delicioasa

(0) (0) Abuz
29/06/2014

Super

(0) (0) Abuz
16/04/2014

E f bun

(0) (0) Abuz
12/01/2014

Foarte tare

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Foarte fin şi bun

(0) (0) Abuz
09/12/2013

Bunnn

(0) (0) Abuz
18/11/2013

Ms pt sfat!

(0) (0) Abuz
20/09/2013

Bun, bun!!:) si usor!!1:)

(0) (0) Abuz
pardosgeorgeta, 04/07/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pandispan pufos cu ananas
Pandispan pufos cu ananas
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu visine (reteta video)
Pandispan pufos cu visine (reteta video)
15 porții
40 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan cu visine
Pandispan cu visine
8 porții
50 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort crema de zahar ars cu pandispan
Tort crema de zahar ars cu pandispan
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează