Petitchef

Pasta de masline

Altele
4 porții
12 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250-300 g masline sarate

doua felii paine albao conserva ton  bucati in ulei - vegetal

2 catei usturoi o lingura unt

50 ml lapte

1/2 lingurita oregano

Preparare

  • Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii , impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute.
  • Adaugam painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul felioare si untul.Pasam bine pana obtinem o pasta tartinabila.
  • Servim pe paine prajita sau proaspata, alaturi de un ceai fierbinte de tei cu multa lamaie.

Poze

Pasta de masline, poza 1Pasta de masline, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de pastai galbene
Pasta de pastai galbene
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pasta de masline
Pasta de masline
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pasta de peste cu masline
Pasta de peste cu masline
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!Colectie de retete cu maslineColectie de retete cu maslineCateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: