Petitchef

Penne cu ton si masline

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
320 g penne,

160 g ton in ulei,

20 g concentrat de rosii,

50 g masline fara samburi,

1 catel de usturoi,

3-4 fileuri de peste sarat (ansoa),

1 lingura de concentrat de peste.

Preparare

  • Taiem fin usturoiul si fileuri de peste sarat. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline distuim 2 minute usturoiul cu pestele. Adaugam concentratul de rosii si putina apa sa se dizolve si mai fierbem 2-3 minute.
  • Dupa adaugam maslinele taiate rondele si tonul scurs de ulei. Lasam sa fiarba circa 5 minute. Intre timp, fierbem pastele si le strecuram , le amestecam bine cu sosul format.

Poze

Penne cu ton si masline, poza 1Penne cu ton si masline, poza 2Penne cu ton si masline, poza 3Penne cu ton si masline, poza 4Penne cu ton si masline, poza 5Penne cu ton si masline, poza 6Penne cu ton si masline, poza 7Penne cu ton si masline, poza 8Penne cu ton si masline, poza 9Penne cu ton si masline, poza 10




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Penne cu masline si peste
Penne cu masline si peste
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Penne cu ton
Penne cu ton
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu ton si rosii
Quiche cu ton si rosii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!Colectie de retete cu maslineColectie de retete cu masline

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: