Petitchef

Pizza cu ceapa

Altele
4 porții
45 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un aluat de pizza

300 g sos de rosii

arpagic tocat

frunze de maghiran

3 linguri ulei de masline

vin alb

sare

Preparare

  • Se intinde aluatul. In timp ce sta aluatul, se prepara sosul de ceapa: se amesteca intr-o tigaie mica 2 linguri de ulei de masline, maghiranul tocat, arpagicul tocat, sare, sosul de rosii, ceapa taiata felii, 1-2 linguri de vin alb.
  • Se lasa pe foc mediu 10-15 minute, pana se inmoaie ceapa.
  • Aluatul se unge cu o lingura de ulei de masline. Se adauga deasupra sosul de ceapa si se coace pizza in cuptor 15-20 de minute.


Comentarii:

08/04/2012

Foarte tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: