Petitchef

Pizza cu ton de post

Felul principal
8 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Blat pizza:

Preparare

  • Se aseaza foaia de blat in tava si se aseaza pe ea ciuperci si masline. Ceapa se taie solzisori si se freaca cu sare apoi se stoarce.
  • Pentru un gust inedit se stoarce peste ceapa zeama de lamaie si se continua sa se frece ceapa pentru scurt timp, va capata un gust dulce acrisor.
  • Ceapa se aseaza peste blat impreuna cu felii de gogosari. Se stropeste blatul cu un pic din sosul gogosarilor.
  • La final se adauga bucatile de ton si eventual cateva picaturi din uleiul din conserva. Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
  • Se serveste calda sau rece cu un sos pentru pizza alaturi.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Pizza cu ton de post, poza 1
Pizza cu ton de post, poza 2
Pizza cu ton de post, poza 3
Pizza cu ton de post, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza cu ton
Pizza cu ton
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza cu ton si ceapa
Pizza cu ton si ceapa
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza din lipie cu ton
Pizza din lipie cu ton
8 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Samosas cu ton si rosii
Samosas cu ton si rosii
16 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.