Petitchef

Pizza cu ton de post

Felul principal
8 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Blat pizza:

1-2 conserve ton bucati in ulei

1 conserva ciuperci

masline

gogosari in sos

1 ceapa alba

Preparare

  • Se aseaza foaia de blat in tava si se aseaza pe ea ciuperci si masline. Ceapa se taie solzisori si se freaca cu sare apoi se stoarce.
  • Pentru un gust inedit se stoarce peste ceapa zeama de lamaie si se continua sa se frece ceapa pentru scurt timp, va capata un gust dulce acrisor.
  • Ceapa se aseaza peste blat impreuna cu felii de gogosari. Se stropeste blatul cu un pic din sosul gogosarilor.
  • La final se adauga bucatile de ton si eventual cateva picaturi din uleiul din conserva. Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
  • Se serveste calda sau rece cu un sos pentru pizza alaturi.

Poze

Pizza cu ton de post, poza 1
Pizza cu ton de post, poza 2
Pizza cu ton de post, poza 3
Pizza cu ton de post, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza cu ton
Pizza cu ton
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza cu ton si ceapa
Pizza cu ton si ceapa
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza din lipie cu ton
Pizza din lipie cu ton
8 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu Kit Kat
Pizza cu Kit Kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: