Petitchef

Sos de mere (Apple souce)

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
136 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.63 (0.66€/porție)

Preparare

  • Curatati mere, taiati-le in 4 si scoateti coceanul.
    Apoi puneti-le la fiert pana devin foarte moi intr-o oala cu doar 4 cm de apa si capac. Fierbeti la foc maxim iar apoi dati la jumatate.
  • Merele vor lasa apa, asa ca daca doriti sa obtineti un sos mai gros puteti turna din apa(care acum a devenit compot de mere).
  • Apoi amestecati viguros pana merele se paseaza si devin sos. Adaugati scortisoara si sosul este gata.
    Tineti sosul la frigider pana la 2 saptamani si serviti cu carne de porc.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (251g)
Calorii: 136Kcal
  • Carbo: 28.7g
  • Grăsimi: 0.4g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 0.8g
  • Fibre: 5.4g
  • Zahăr: 28.6g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 8

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2015

Lipsesc cu desavirsire elemente esentiale cum ar fi Armaniac,....etc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/04/2014

Simplu si delicios

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Interesanta

(0) (0) Abuz
23/09/2013

Foarte simpla si gustoasa!

(0) (0) Abuz
18/11/2012

Este cam saracuti

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează