-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu nuca
-
Retete turta dulce cu nuca
-
Turta dulce raw
Turta dulce raw
Preparare
-
Nuca si migdalele se hridateaza pentru cateva ore. Punem nuca+ migdalele, hrisca si stafide in robot pana se maruntesc fin.
-
Adaugam miere dupa gust, zeama de lamaie si cacao.A lasat cateva stafide la sfarsit.
-
Intinde o foia de plastic alimentara si o ungem cu putin ulei punem aluatul iar pe deasupra punem alta folie unsa cu ulei peste aluat.
-
Intindem cu sucitorul in functie de cat de groase le vrem. A facut fursecurile subtirele.Data viitoare am sa le fac mai groase.
-
Le dam forma dorita si le punem in deshidrator.Le-a lasat aprox 4 ore la 45 grade..Le lasati in functie de cat de crocante le vreti.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete