Ceviche

Antreuri
Foarte ușor
6 ore
534 Kcal

Sa facem o calatorie culinara in America de Sud cu reteta noastra de ceviche! Fara gatit, reproduceti acest preparat in culori si arome! Cod combinat cu rosii, ardei gras si mango pentru a adauga culoare preparatului.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare3 ore
Gătire3 ore
  • Ceviche - Preparare etapa 1Pregatiti marinada: taiati pestele in felii subtiri. Apo intr-un castron, amestecati uleiul de masline, sucul de 1 lime, sare, piper si pestele.
  • Ceviche - Preparare etapa 2Puneti folie peste castron si dati la rece putin 3 ore.
  • Ceviche - Preparare etapa 3Taiati rosiile, adeiul gras, mango-ul si ceapa in cubulete.
  • Ceviche - Preparare etapa 4Amestecati legumele cu coriandrul.
  • Ceviche - Preparare etapa 5In cele din urma, amestecati pestele si legume marinate si serviti.
  • Ceviche - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele esențiale pentru a prepara ceviche?

Ingredientele esențiale includ file de cod, suc de lime, ulei de măsline, sare, piper, ardei gras, roșii, ceapă, mango și coriandru.
Ceviche necesită un timp de marinare de 3 ore la rece pentru a permite aromelor să se dezvolte.
Da, ceviche este considerată o rețetă sănătoasă, deoarece este preparată fără gătire și conține ingrediente proaspete și nutritive.
Da, puteți folosi alte tipuri de pește alb, cum ar fi tilapia sau dorada, în funcție de preferințele dumneavoastră.
Ceviche se poate servi cu chipsuri de tortilla, avocado sau salată verde pentru a adăuga textură și arome suplimentare.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 534Kcal
  • Carbo: 20.4g
  • Grăsimi: 41.9g
  • Grăsimi sat.: 5.9g
  • Proteine: 13.3g
  • Fibre: 6.1g
  • Zahăr: 19.4g
  • ProPoints: 14
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (365g)

Atribute

Poate fi congelat
Păstrare la frigider
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.47/5, 15 voturi 3 comentarii

Cristi Greaca

Fileul de cod este crud, sau fiert, sau afumat, sau sarat-uscat ??? si care-i cantitatea recomandata ?

abuz

Costin

Ok

abuz

Adrian

E excelenta

abuz