Batoane de pește în friteuza cu aer: crocante, ușoare și ușor de preparat!

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
15 min

Dacă vă plac batoanele de pește, dar doriți o versiune mai ușoară, mai crocantă, fără a fi nevoie să le prăjiți în ulei, această rețetă este pentru dvs. Datorită Air Fryer-ului veți obține un rezultat auriu și gustos cu foarte puțin ulei, perfect pentru o masă sănătoasă și gustoasă. Realizate cu file de cod proaspăt (dar puteți folosi și cod congelat) și un strat crocant de pesmet, aceste batoane de pește sunt ideale pentru cei mici și cei mari. În doar câteva minute puteți pregăti o cină rapidă sau un prânz rapid, însoțindu-le cu o garnitură sau cu sosul dvs. preferat (apropo, vă recomandăm să încercați maioneza noastră foarte ușoară, fără ou). Află cum să prepari aceste excelente batoane de cod cu Air Fryer, rețeta este foarte rapidă: 15 minute și le vei avea pe masă!


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min

Observații

Cât timp se păstrează batoanele de pește gătite în friteuza cu aer?

Le puteți păstra la frigider timp de până la 2 zile, într-un recipient etanș, pentru a menține prospețimea. Pentru a le reîncălzi la cel mai bun nivel, pur și simplu puneți-le într-o friteuză cu aer la 180°C timp de aproximativ 4 minute, astfel încât vor fi la fel de crocante ca cele proaspăt preparate.

Pot folosi pește congelat pentru a prepara batoane de pește în friteuza cu aer?

Desigur! Lăsați peștele să se decongeleze complet și, înainte de a-l pana, tamponați-l cu prosoape de hârtie pentru extrage excesul de apă si a realiza o crustă crocantă.

Ce garnituri merg bine cu batoanele de pește în friteuza cu aer?

Batoanele de pește merg bine cu garnituri precum chipsuri în friteuza cu aer, salate, legume la grătar sau piure cremos de cartofi.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+