Petitchef

File de peste cu spanac

Antreuri
4 porții
35 min
35 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Caleste ceapa cu doua linguri de ulei.cand se inmoaie,adauga spanacul.pune o ceasca de apasi lasa-l la focfoarte mic sa fiarba.dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba,adauga cinci catei de usturoi pisat si delikat legume dupa gust.lasa pe foc sa fiarba
  • Intre tip,spala pestele,da-l cu sare,piper si stropeste-l cu putin ulei de masline.pune-l la fript intr-o tigaie,apoi scoate-l pe un platou.decojeste rosiile,taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat,o lingura cu ulei de masline,sare si busuioc tocat.
  • Stinge focul la piureul de spanac,apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste.pune deasupra inca o bucata de peste,iar peste aceasta,rosiile usturoiate.serveste cu garnitura simpla de orez fiert


Întrebări:




Comentarii:

22/08/2013

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.