Petitchef

File de peste cu spanac

Antreuri
4 porții
35 min
35 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8fileuri de cod sau salau

500g spanac congelat

10 catei de usturoi

3 rosii


3linguri ulei de masline

frunze de busuioc proaspat

delikat legume

Preparare

  • Caleste ceapa cu doua linguri de ulei.cand se inmoaie,adauga spanacul.pune o ceasca de apasi lasa-l la focfoarte mic sa fiarba.dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba,adauga cinci catei de usturoi pisat si delikat legume dupa gust.lasa pe foc sa fiarba
  • Intre tip,spala pestele,da-l cu sare,piper si stropeste-l cu putin ulei de masline.pune-l la fript intr-o tigaie,apoi scoate-l pe un platou.decojeste rosiile,taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat,o lingura cu ulei de masline,sare si busuioc tocat.
  • Stinge focul la piureul de spanac,apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste.pune deasupra inca o bucata de peste,iar peste aceasta,rosiile usturoiate.serveste cu garnitura simpla de orez fiert

Întrebări:




Comentarii:

22/08/2013

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă File de peste cu crusta de mustar
File de peste cu crusta de mustar
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă File de peste la cuptor
File de peste la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.