Retete cu mango
Cunoscut sub multe denumiri mango este considerat a fi fructul fructelor. Fructul de mango este foarte dulce si aromat, iar cand este copt coaja are o culoare portocalie-rosiatica. Specialistii recomanda consumul de mango pentru numeroasele beneficii asupra sanatatii organismului. Bucataria asiatica apeleaza deseori la mango, mai ales in forma uscata si pisata, rezultatul fiind un fel de condiment. In bucatarie mango se foloseste in salata, garnituri pentru feluri principale, si se utilizeaza conservat, sub forma de nectar, uscat si cel mai adesea crud. Din pulpa fructului de mango se pot pregati: jeleuri, inghetate, gemuri, chutney. Va recomandam: tarta cu mango si mere, salata de rosie, mango si castravete, mango chutney, mousse de avocado cu mango, pui cu mango.

Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii

Sorbet de lime mango cu doar 3 ingrediente!

Verrines cu creveți și mango

Ceviche

Lassi cu mango

Pavlova exotica

Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata

Brunch de ziua îndrăgostiților (sf. valentin/ dragobete)

Poké bowl cu somon

Mango sticky rice, desertul thailandez super reconfortant

Bowl cake cu banane

Ceviche cu scoici la conservă

Rulada de pui cu mango si nuci

Salata de mango, rosie si castravete

Muschi de porc in crusta de alune de padure cu sos de mango si brocoli

Pui cu mango

Porc picant cu mango si taitei din amidon de fasole

Chutney de mango

Pui cu mango chutney

Smoothie de mango si iaurt

Mousse de avocado cu mango

Cheesecake cu mango

Smoothie de mango si nectarine
