
Retete cu mango
Cunoscut sub multe denumiri mango este considerat a fi fructul fructelor. Fructul de mango este foarte dulce si aromat, iar cand este copt coaja are o culoare portocalie-rosiatica. Specialistii recomanda consumul de mango pentru numeroasele beneficii asupra sanatatii organismului. Bucataria asiatica apeleaza deseori la mango, mai ales in forma uscata si pisata, rezultatul fiind un fel de condiment. In bucatarie mango se foloseste in salata, garnituri pentru feluri principale, si se utilizeaza conservat, sub forma de nectar, uscat si cel mai adesea crud. Din pulpa fructului de mango se pot pregati: jeleuri, inghetate, gemuri, chutney. Va recomandam: tarta cu mango si mere, salata de rosie, mango si castravete, mango chutney, mousse de avocado cu mango, pui cu mango.


Verrines cu creveți și mango

Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii

Ceviche

Avocado toast cu mango și lime: o rețetă proaspătă, rapidă și gustoasă

Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata

Lassi cu mango

Brunch de ziua îndrăgostiților (sf. valentin/ dragobete)

Dulceață de mango făcută în casă cu doar 3 ingrediente!

Ceviche cu scoici la conservă

Poké bowl cu somon

Mango bingsu- desertul coreean delicios cu mango

Mango sticky rice, desertul thailandez super reconfortant

Bowl cake cu banane

Pavlova exotica

Mango sago, desertul asiatic cu tapioca și mango care cucerește prin simplitatea sa

Chutney de mango făcut în casă: condimentul indian dulce care merge cu orice

Salata de mango, rosie si castravete

Muschi de porc in crusta de alune de padure cu sos de mango si brocoli

Pui cu mango

Porc picant cu mango si taitei din amidon de fasole

Chutney de mango

Pui cu mango chutney
