Petitchef

Plachie de cod

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute pe o parte, 2 pe cealalta, apoi se scoate pe o farfurie.
  • Ceapa taiata felii, rosia si ardeiul taiate cubulete si morcovul taiat rondele ,se calesc in 2 linguri ulei.
  • Se adauga apoi vinul, bulionul,sarea, foaia de dafin, piperul , usturoiul razuit si bucatile de peste fripte pe jumatate.
  • Se lasa sa fiarba pina sunt fierte toate , apoi se lasa sa se raceasca. Se serveste ca aperitiv rece.

Poze

Plachie de cod, poza 1
Plachie de cod, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Plachie de salau
Plachie de salau
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Plachie de crap
Plachie de crap
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Plachie de crap, somn si caras
Plachie de crap, somn si caras
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.