Petitchef

Plachie de cod

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute pe o parte, 2 pe cealalta, apoi se scoate pe o farfurie.
  • Ceapa taiata felii, rosia si ardeiul taiate cubulete si morcovul taiat rondele ,se calesc in 2 linguri ulei.
  • Se adauga apoi vinul, bulionul,sarea, foaia de dafin, piperul , usturoiul razuit si bucatile de peste fripte pe jumatate.
  • Se lasa sa fiarba pina sunt fierte toate , apoi se lasa sa se raceasca. Se serveste ca aperitiv rece.


Poze

Plachie de cod, poza 1
Plachie de cod, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Plachie de salau
Plachie de salau
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Plachie de crap
Plachie de crap
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Plachie de crap, somn si caras
Plachie de crap, somn si caras
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosele din cod - super usor de facut!
Gogosele din cod - super usor de facut!
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.