Petitchef

Baccalà con le patate/peste cod cu cartofi

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele trebuie lasat vreo doua zile in apa ca sa iasa sarea din el si schimbata apa cit mai des. Intr-o tigaie de prajit topim untul, adaugam uleiul si punem pestele curatat de piele si taiat in bucati destul de marisoare.
  • Punem usturoiul si patrunjelul spalat si taiat marunt, saram , piperam si lasam la foc mic circa 10 minute.
  • Adaugam sucul de rosii si laptele si lasam la foc mic, circa o ora.
  • Dupa jumatate de ora, punem cartofii taiata in cuburi groase si acoperim cu un capac pina vedem ca sucul s-a restrins si mincarea e gata.
  • Servim mincarea calda, iar daca dorim putem sa servim alaturi de mamaliguta calda.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Baccalà con le patate/Peste cod cu cartofi, poza 1
Baccalà con le patate/Peste cod cu cartofi, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cod file la cuptor intre doua straturi de cartofi
Cod file la cuptor intre doua straturi de cartofi
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Caracatita cu cartofi/polpo con patate
Caracatita cu cartofi/polpo con patate
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofi gratinati Cartofi gratinati Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei