Petitchef

Conopida pane

Antreuri
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o conopida mare

sare

piper,oua

Preparare

  • Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet - nu sa se farame.Se scurge apa,se clateste tot cu apa calda si se lasa sa se raceasca.
  • Buchetelele de conopida se trec prin pesmet,ou batut si din nou pesmet si se prajesc in ulei incins.Nu folosesc faina pentru ca imi plac mai aurii si mai crocante.
    Se scot pe hartie absorbanta.
  • Se servesc ca atare sau cu un sos format di putin ulei ,mujdei de usturoi,otet de mere,patrunjel tocat marunt, sau cu sos de smantana amestecat cu patrunjel tocat marunt si zeama de lamaie. Sunt delicioase.

Poze

CONOPIDA PANE, poza 1CONOPIDA PANE, poza 2CONOPIDA PANE, poza 3CONOPIDA PANE, poza 4CONOPIDA PANE, poza 5CONOPIDA PANE, poza 6CONOPIDA PANE, poza 7CONOPIDA PANE, poza 8CONOPIDA PANE, poza 9CONOPIDA PANE, poza 10





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Conopida pane in aluat de post
Conopida pane in aluat de post
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Conopida pane cu sos de usturoi
Conopida pane cu sos de usturoi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: