Conopida pane
Ingrediente
6
Cost estimat: 2.99Euros€ (0.5€/porție)
Rețete inrudite
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Conopida se rupe in buchetele, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare.
- Dupa ce a fiert, o punem intr-o strecuratoare pana se raceste. Ouale se bat cu faina, sarea si piperul. Fiecare buchetel se trece prin ou, si se pune la prajit in ulei incins.
- Se scot buchetelele intr-un castron pe servetele de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 119Kcal
- Carbo: 10.2g
- Grăsimi: 3.3g
- Grăsimi sat.: 0.8g
- Proteine: 8.9g
- Fibre: 5.9g
- Zahăr: 4.9g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (233g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

anamarinela,
14/02/2019
Un preparat ușor și rapid de preparat și mai ales delicios O servesc de obicei cu maioneză cu usturoi sau cu sos de roșii picant
am gătit această rețetă