Petitchef

Ou fiert moale și cartofi prăjiți!

Pentru o cină simplă, eficientă, ne place să facem ouă fierte moi. Și în loc de pâine proaspătă, facem cartofi prăjiți pentru înmuiat.

Antreuri
3 porții
5 min
20 min
Foarte ușor
161 Kcal

Ingrediente

3
Cost estimat: 0.87 (0.29€/porție)

Preparare

  • Curățați cartoful dulce și tăiați-l în bețișoare.
  • Amestecați-le cu ulei de măsline, sare și piper apoi așează-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
  • Coaceți 30 de minute la 180°C.
  • La 5 minute de la sfârșitul gătitului cartofilor dulci, fierbeți ouăle timp de 3 minute într-o oală cu apă clocotită.
  • Odată fierte ouăle, puneți-le direct într-un vas cu apă rece pentru a opri gătirea.
    Scoateți-le și serviți cu cartofi prăjiți în loc de pâine ;-)

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (106g)
Calorii: 161Kcal
  • Carbo: 10.7g
  • Grăsimi: 9.7g
  • Grăsimi sat.: 2g
  • Proteine: 7.2g
  • Fibre: 0.9g
  • Zahăr: 1.4g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 5

Poze

Ou fiert moale și cartofi prăjiți!
Ou fiert moale și cartofi prăjiți! - poza 2
Ou fiert moale și cartofi prăjiți! - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează