Petitchef

Muschi de vitel inabusit

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiul de vitel se portioneaza in bucati de cca 1,5 cm grosime, nu se condimenteaza.Intr-o ctatita se pune la incins grasimea si se adauga bucatile de carne, se intorc de cateva ori pe toate partile.
  • Apoi se adauga 200 ml apa fiarta, se acopera ctatita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic. Din cand in cand se ia spuma care se formeaza.
  • Cand apa a scazut se adauga cartofii curatati si restul de apa fiarta, se acopera din nou si se mai lasa pe foc pana cand cartofii s-au fiert, se adauga foi de dafin, sare, piper si doi catei de usturoi taiat feliute subtiri, se mai lasa pe foc inca doua - trei clocote.
  • Se stinge focul si se mai lasa sa se odihneasca 15 minute in cratita acoperita.


Poze

Muschi de vitel inabusit, poza 1
Muschi de vitel inabusit, poza 2
Muschi de vitel inabusit, poza 3
Muschi de vitel inabusit, poza 4
Muschi de vitel inabusit, poza 5
Muschi de vitel inabusit, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc cu legume
Muschi de porc cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Muschi de porc cu cartofi la cuptor
Muschi de porc cu cartofi la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: