Petitchef

Salata cu resturi de curcan 1 (turkey leftovers salad)

Antreuri
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
250 grame piept de curcan,taiat bucati,200grame naut fiert,

1 ceapa rosie,taiata julien,

1 ardei rosu si 1 ardei verde,feliati si ei,

2 lingurite de mustar cu boabe,

4 linguri de iaurt

2 linguri ulei de masline,

sucul unei lamii mici,

un buchetel mic de patrunjel,tocat,

sare,piper,fulgi de chili,dupa gust.

Preparare

  • Amestecam carnea si legumele,toate taiate si incepem sa preparam dressing-ul:amestecam mustarul cu iaurtul,iar peste ele adaugam in fir subtire uleiul amestecat cu zeama de lamiie ,sarea si piperul,formind o masa omogena,asemanatoare unei maioneze cu o consistenta lichida,insa.
  • Turnam acest dressing peste carne si legume si amestecam bine,adaugam si patrunjel tocat,decoram cu fulgi de chili si dam la rece pentru cca 2 ore .
  • Apoi putem servi,aromele s-au intrepatruns si salata e delicioasa,chiar daca aspectul ei nu-i chiar atit de sugestiv.

Poze

SALATA CU RESTURI DE CURCAN 1 (TURKEY LEFTOVERS SALAD), poza 1
SALATA CU RESTURI DE CURCAN 1 (TURKEY LEFTOVERS SALAD), poza 2
SALATA CU RESTURI DE CURCAN 1 (TURKEY LEFTOVERS SALAD), poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/06/2011

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: