Petitchef

Salata de varza cu maioneza, smantana si branza albastra (roquefort)

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cani varza razalita

1 morcov razalit

1/4 cana maioneza

1/4 cana smantana

2 linguri mustar dijon sau taranesc

sucul de la o lamaie

sare si piper

1/4 cana de branza mucegaita(blue cheese)

patrunjel verde taiat marunt

Preparare

  • Amestecati varza si morcovul intr-un bol.
  • Amestecati smantana si branza cu mixerul si apoi amestecati-le cu restul ingredientelor.
  • Dati la frigider cateva ore. Serviti cu orice fel de carne.



Comentarii (14):

09/11/2015

Foarte buna. As folosi telemea maturata de capra sau oaie, in loc de branza cu mucegai. In rest, perfect.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/06/2015

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/06/2015

USOARA, SAVUROASA, BUNA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/06/2015

Fff buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/11/2017

Ce mizerie...!

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 12/11/2017

Am cautat in DEX, de curiozitate, verbul "a razali" si raspunsul a fost ca acest cuvant nu exista in limba romana. Atunci intreb : vrei sa intri in istoria Academiei Romane ca inventatoare de cuvinte pe care nu le foloseste nimeni? Eu am inteles din context ca ai vrut sa spui ca ai dat varza pe razatoare. Nu stiu de ce, de lene sau ca nu prea le ai cu tocatul, pentru ca era mai simplu daca o tocai fideluta cu cutitul. Draga, daca nu te pricepi sa toci ceva foarte marunt nu prea ai ce cauta in bucatarie. Aminteste-ti ca la concursurile culinare una dintre probele eliminatorii era cea de indemanare. In privinta branzei exprimarea ta lasa de dorit. Cum sa pui branza "mucegaita"? Ti-era greu sa spui ca folosesti branza albastra(blue cheese) sau pur si simplu branza CU mucegai?

(1) (0) Abuz
nimeni, 05/11/2015

O salata minunata facuta praf. Maioneza,smantana,se pare ca nu iti mai ajunge uleiul de masline pentru a mesteca si digera aceasta salata!
Branza nu este " MUCEGAITA " ci contine o ciuperca,
Daca esti tanara si neinstruita pune mana pe carte inainte de a spune ceva, e pacat sa strici si putinele lucruri bune ce exista.

(3) (0) Abuz
05/11/2015

Am citit undeva ca mucegaiul de pe alimente este nociv, chiar poate sa provoace cancer, de ce sa lasam branza sa se mucegaiasca, nu o putem consuma proaspata?

(1) (1) Abuz
06/08/2015

Buna, gustoasa

(0) (0) Abuz
05/08/2015

Este foarte buna am incercat-0 este EXCELENTA

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu varza de china
Salata cu varza de china
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salată de varză cu morcov
Salată de varză cu morcov
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de varza cu alune
Salata de varza cu alune
4 porții
10 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraSalata indiana de varzaSalata indiana de varza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: