Petitchef

Supa rece de ridichi

Antreuri
2 porții
10 min
Foarte ușor
O supa rece de care sa ne bucuram in zilele fierbinti! Am schimbat gazpacho traditional spaniol cu rosii si am optat pentru acest amestec de ridiche + branza de capra :-)
Am pus toate ingredientele intr-un blender, am amestecat si am pus in vase frumoase pentru servit. Asta e tot!

Ingrediente

Numarul de porții: 2
100 gr de ridichi

75 gr de branza proaspata de capra

1/2 catel de usturoi

2 linguri de lapte

sare

Materiale

Blender/ mixer

Preparare

  • Etapa 1 - Supa rece de ridichi
    Spalati si curatati ridichile si puneti-le intr-un blender. Adaugati branza de capra, laptele, 1/2 catel de usturoi, sare si amestecati.
  • Etapa 2 - Supa rece de ridichi
    Serviti in pahare mici si decorati cu felii subtiri de ridichi.Gata!

Video

YouTube

Poze

Supa rece de ridichi, poza 1
Supa rece de ridichi, poza 2
Supa rece de ridichi, poza 3
Supa rece de ridichi, poza 4
Supa rece de ridichi, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

26/07/2019

Interesant

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de frunze de ridichi
Supa crema de frunze de ridichi
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa-crema din frunze de ridichi
Supa-crema din frunze de ridichi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)
Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.