Petitchef

Supa rece de ridichi

Antreuri
2 porții
10 min
Foarte ușor
O supa rece de care sa ne bucuram in zilele fierbinti! Am schimbat gazpacho traditional spaniol cu rosii si am optat pentru acest amestec de ridiche + branza de capra :-)
Am pus toate ingredientele intr-un blender, am amestecat si am pus in vase frumoase pentru servit. Asta e tot!

Ingrediente

Numarul de porții: 2
100 gr de ridichi

75 gr de branza proaspata de capra

1/2 catel de usturoi

2 linguri de lapte

sare

Materiale

Blender/ mixer

Preparare

  • Etapa 1 - Supa rece de ridichi
    Spalati si curatati ridichile si puneti-le intr-un blender. Adaugati branza de capra, laptele, 1/2 catel de usturoi, sare si amestecati.
  • Etapa 2 - Supa rece de ridichi
    Serviti in pahare mici si decorati cu felii subtiri de ridichi.Gata!

Video

YouTube

Poze

Supa rece de ridichi, poza 1Supa rece de ridichi, poza 2Supa rece de ridichi, poza 3Supa rece de ridichi, poza 4Supa rece de ridichi, poza 5


Comentarii:

26/07/2019

Interesant

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa-crema din frunze de ridichi
Supa-crema din frunze de ridichi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)
Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Totul despre ridichiTotul despre ridichi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: