Petitchef

Supa-crema din frunze de ridichi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
frunzele de la 2 legaturi de ridichi

2 cartofi potriviti

1 ceapa rosie potrivita

1,5 litri apa

sare

2 lg ulei de floarea soarelui

Preparare

  • Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii se curata, la fel si ceapa si se taie cuburi potrivite.
  • Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi.
  • Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele si supa de pe ele intr-un blender. Se sareaza dupa gust. Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.
R Retete vegane

Poze

Supa-crema din frunze de ridichi, poza 1
Supa-crema din frunze de ridichi, poza 2


Comentarii:

28/09/2013

Supa asta creeaza niste probleme mari..e foarte greu sa te opresti din a o manca toata si apoi ai necazuri cu restul familiei care au ramas flamanzi..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/04/2013

Fff buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de frunze de ridichi
Supa crema de frunze de ridichi
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa crema din morcovi, telina si cartofi
Supa crema din morcovi, telina si cartofi
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema din cartofi si patrunjel verde
Supa crema din cartofi si patrunjel verde
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de ridichi
Supa rece de ridichi
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.