Petitchef

Ficatei la ceaun

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zilele acestea a tot fost in criza de timp, asa ca a optat numai pentru mancaruri "la minut" fara sa fac rabat la gust sau calitate. Una din retetele gatite a fost ficatei la ceaun cu garnitura de cartofi taranesti. La ceaun e impropriu spus, de multe ori o gatesc intr-o tigaie cu capac.
  • Cum procedam :
    Se spala ficateii cu grija sa nu se sfarame si se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-un ceaun sau tigaie si se adauga ficateii. Se rumenesc putin pe ambele parti si apoi se adauga ceapa taiata solzisori si kaizerul taiat mare.
  • Se da focul la mare si se lasa sa se patrunda ceapa . Se acopera cu un capac, se da focul la mic si se lasa sa fiarba inabusit circa 15 minute.
  • Se servesc presarati cu putin patrunjel tocat, alaturi de o portie generoasa de cartofi taranesti si un pahar de vin rosu.


Poze

Ficatei la ceaun
Ficatei la ceaun - poza 2
Ficatei la ceaun - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Dorel, 20/02/2019

Ai uitat usturoiul și un pic de vin alb, așa pentru o rețeta mai gustoasa!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
28/02/2013

Prea gras dupa gustul meu...

(0) (0) Abuz
14/08/2012

Praf fiertura de ficat

(0) (0) Abuz
06/11/2011

Foarte buni,(daca pui si kaizer mai reduci din cantitatea de ulei).

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează