Petitchef

Crema de peste

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 conserve de peste in ulei scurse de zeama

o cutie de branza Philadelphia sau 250g branza de vaci sau o cutie de ricotta

1/2 pachet unt

sare, piper

patrunjel sau marar

zeama de la jumatate de lamaie

Preparare

  • Se zdrobeste pestele cu furculita si se freaca cu branza philadelphia sau cu unt, in acest caz adaugand apoi si branza de vaci.
  • Se condimenteaza, se pune zeama de lamaie dupa gust si ceva verdeata optional. Se serveste pe paine neagra putin prajita.
  • Este o varianta delicioasa si sanatoasa pentru micul dejun.



Comentarii:

02/02/2014

Am preparat-o.Este foarte buna.Incercati-o si voi.Sincer,este absolut delicioasa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de avocado cu verdeturi
Crema de avocado cu verdeturi
4 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Crema de ton cu philadelphia
Crema de ton cu philadelphia
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de pesteCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: