Petitchef

Crema de peste

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se zdrobeste pestele cu furculita si se freaca cu branza philadelphia sau cu unt, in acest caz adaugand apoi si branza de vaci.
  • Se condimenteaza, se pune zeama de lamaie dupa gust si ceva verdeata optional. Se serveste pe paine neagra putin prajita.
  • Este o varianta delicioasa si sanatoasa pentru micul dejun.


Întrebări:




Comentarii:

02/02/2014

Am preparat-o.Este foarte buna.Incercati-o si voi.Sincer,este absolut delicioasa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema pasticcera/crema de vanilie
Crema pasticcera/crema de vanilie
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Crema de avocado cu verdeturi
Crema de avocado cu verdeturi
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema de branza cu verdeata si usturoi - reteta usoara
Crema de branza cu verdeata si usturoi - reteta usoara
4 porții
1 h 7 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
4 porții
30 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.