Petitchef

Bomboane Rafaello

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros.
    se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata.
  • Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase.
    se poate face si cu mixerul si e bine sa cernem laptele praf inainte de folosire.
  • Punem 150g cocos si zaharul vanilat si romul.
    lasam sa se raceasca si apoi formam bilute pe care le umplem cu stafide si le tavalim prin cocos.
    cine doreste poate sa puna si 2 foi de napolitane macinate in compozitie,desigur atunci se pune mai putin cocos.


Poze

Bomboane Rafaello, poza 1
Bomboane Rafaello, poza 2
Bomboane Rafaello, poza 3
Bomboane Rafaello, poza 4
Bomboane Rafaello, poza 5
Bomboane Rafaello, poza 6
Bomboane Rafaello, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bomboane caramel-toffee
Bomboane caramel-toffee
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bomboane din biscuiti
Bomboane din biscuiti
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Bomboane gen raffaello (raw food)
Bomboane gen raffaello (raw food)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bomboane cu alune
Bomboane cu alune
10 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.