Petitchef

Carne de pui in aspic

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1,5 kg carne de pui,

12 foi gelatina,

100 g mazare,

100 g morcovi.

Preparare

  • Carnea de pui se pune la fiert cu mazarea si morcovii. Cand e gata se scoate si se desprinde de pe oase. Se taie bucati potrivite care se asaza in boluri.
  • Zeama ramasa se strecoara si in ea se dizolva gelatina inmuiata in apa rece. Se toarna aspicul peste carne si se lasa sa se inchege un pic.
  • Se aranjeaza deasupra boabele de mazare si bucati de morcovi si se mai toarna un strat de aspic. Se lasa sa se inchege la frigider.
  • Salau in aspicCurcan cu ciuperci in aspicGelatina de caisePiftie de puiPiftie de curcanSalata de boeufMusaca cu orez si legumeCiulama de vitel.
  • Anghinare cu sos albSupa de mazare cu baconJeleu de lamaieMancare de iepure cu ceapaOrez brun cu legumeSupa clara de vacutaSupa-crema de linte .
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carne de vita la cuptor cu mazare
Carne de vita la cuptor cu mazare
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Carne cu legume gratinate
Carne cu legume gratinate
8 porții
1h45m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Carne pui umpluta cu ciuperci si spanac
Carne pui umpluta cu ciuperci si spanac
4 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.