Sote de morcovi cu ficatei

(4.67/5 - 18 voturi)
3 comentarii

Ingrediente

- 1,5 kg. morcovi
- 2 linguri unt
- 0,5 kg. ficatei de pui
- ulei,sare

Preparare

Etapa 1

Curatam morcovii si-i taiem rondele normale ,dupa care-i punem la fiert in apa rece cu o lingurita de sare si o lingurita de ulei.

Etapa 2

Cand sunt gata se scurg de apa si se pun la foc cu cele 2 linguri de unt.Se lasa pana se topeste untul ,amestecand sa nu se lipeasca ,dupa care se pun deoparte.

Etapa 3

Separat se curata ficateii si se spala bine cu apa rece ,dupa care se vor taia in bucati mai mici si se pun la foc intr-o tigae cu 3 linguri de ulei si 5 de apa. Punem capacul si lasam sa se faca la foc domol .

Etapa 4

Cand s-a evaporat apa ,se presara un praf de sare si piper si se vor lasa la prajit de data asta fara capac pana se rumenesc putin.

Etapa 5

Punem la incalzit morcovii si cand sunt calzi varsam ficateii si amestecam usor. Se potriveste de sare si servim cu paine prajita.

Rețete inrudite


Întrebări:







Comentarii:

06/03/2013

Extraordinara de buna si usor de preparat.Multumesc

(0) (0) Abuz
05/10/2013

F.F.F.BUNAAA!!!!!
Comentariul tău:

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
23/11/2013

Super bun

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:



Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cateva lucruri amuzante despre morcoviCateva lucruri amuzante despre morcoviFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale