Floricele cu ficat si cabanos
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui curry în lapte de cocos
-
Pui en papillote
-
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
-
Rulouri de primavara - pui si creveti
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ficatul spalat si curatat se pune la fiert in 30 minute a fost gata . Ceapa taiata se caleste in foarte putin ulei . Morcovul este optional ,eu am avut fiert din supa .
Se dau prin masina de tocat sau se toaca la robot ,pasta se condimenteaza dupa gust si apoi se pune si ardeiul taiat cubulete mici. - Din aluatul foietaj am decupat floricele ,cu forma de floare pentru biscuiti cu una mai mica mijlocul celei care va fi pusa deasupra. In tava in care am pus hartia de copt,se pun floricelele suprapuse si unse cu ou.
- In mijlocul fiecareia am pus pasta de ficat . Din cabanos am taiat bucatele cam de 2 cm ,nu a masurat dar cam asa a crestat varful fiecarei bucatele atunci cand e la temperatura mare ,sau se prajeste ,cabanosul crestat se deschide ca o floare.
- A pus cate o bucatica de cabanos in fiecare floare si am dat la cuptor pana s-au rumenit. Uitati ce frumos sau deschis.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: