Petitchef

Chiftele din peste

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Pestele se toaca in robotul de bucatarie(masina de carne), se amesteca cu ceapa, ouale, sarea, piperul, patrunjelul tocat marunt, felia de paine muiata in apa si scursa. Se amesteca bine pentru o compozitie omogena.
  • Se formeaza bile mici, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe toate partile.Se scurg pe un prosop de hartie si se servesc calde cu orez sau cartofi.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftele din fasole boabe
Chiftele din fasole boabe
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chiftele din carne de porc
Chiftele din carne de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei