Petitchef

Hors d`ouvre - castravete, crema de branza, somon si caviar

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
15 felii de castravete

200 g somon fume feliat

250 g crema de branza Philadelphia

60 g unt

15 g caviar

sare

piper alb

Preparare

  • Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
  • Feliile de somon se taie in fasii . Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
  • Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate. Au fost si tare delicioase.
A adi`s blog

Poze

HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar, poza 1HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar, poza 2


Comentarii:

13/07/2016

Cu singura precizare ca termenul corect se scrie "Hors d'oeuvres" dacă nu, "Aperitive"

(0) (0) Abuz
27/06/2015

F.bun

(0) (0) Abuz
27/06/2015

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Crema de branzaCrema de branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: