-
Home
-
Rețete
-
Retete cu crema
-
Retete crema de branza
-
Hors d`ouvre - castravete, crema de branza, somon si caviar
HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar
Preparare
-
Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
-
Feliile de somon se taie in fasii . Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
-
Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate. Au fost si tare delicioase.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Cu singura precizare ca termenul corect se scrie "Hors d'oeuvres" dacă nu, "Aperitive"
F.bun
Foarte bune