Petitchef

Paine coapta in vas de lut

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.
  • Setam programul de framantare si dospire.Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut , crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.
  • Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute.pana cand painica prinde culoare aurie.


Poze

Paine coapta in vas de lut, poza 1
Paine coapta in vas de lut, poza 2
Paine coapta in vas de lut, poza 3
Paine coapta in vas de lut, poza 4
Paine coapta in vas de lut, poza 5
Paine coapta in vas de lut, poza 6
Paine coapta in vas de lut, poza 7
Paine coapta in vas de lut, poza 8
Paine coapta in vas de lut, poza 9

Întrebări:




Comentarii:

26/11/2012

Super reteta, am facut azi si a iesit o minunatie( in lapte am pus si un galbenus de ou:))

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.