Petitchef

Paine wassa (monti)

Aperitiv
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele si se framanta putin cat sa se poata intinde foaie.
  • Pe masa unsa cu f.putin ulei se intinde foaie groasa cam de 1 cm se taie forme, se inteapa cu furculita pt. model si se coc fix 15 minute la foc mediu iar daca vrem mai crocante, 15 minute foc mediu si inca 5 minute foc iute.Se pastreaza intr-o punga in frigider.

Poze

Paine Wassa (Monti), poza 1
Paine Wassa (Monti), poza 2
Paine Wassa (Monti), poza 3
Paine Wassa (Monti), poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Paine toast - de casa


Comentarii:

01/03/2013

O sa-mi fac si eu

(0) (0) Abuz
09/12/2012

SUPER

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
25/10/2012

O sa incerc si eu,p dr laslau l-am auzit d aceasta paine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine cu ierburi aromate
Paine cu ierburi aromate
4 porții
1h25m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.