Petitchef

Peste crocant in fulgi de porumb

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte. In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau, eu am pus asa la ochi aproximativ 2 lungurite. Se amesteca usor pana devine o pasta subtire si omogena.
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se iau bucatile de peste si se trec prin amestecul de oua cu faina apoi prin fulgii de porumb si se prajesc.
  • Pestele este prajit cand fulgii de porumb devin brun-aurii. A servit cu mujdei de usturoi, cartofi prajiti si castraveciori murati.


Poze

Peste crocant in fulgi de porumb, poza 1
Peste crocant in fulgi de porumb, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste dulce-acrisor
Peste dulce-acrisor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste inabusit cu legume
Peste inabusit cu legume
4 porții
45 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Peste pane
Peste pane
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.