Petitchef

Peste crocant in fulgi de porumb

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 bucati file de peste pangasius,

2 oua batute,

-1 lingurita rasa busuioc uscat,

faina,

150 g fulgi de porumb maruntit,

sare, piper, ulei pentru prajit.

Preparare

  • Pestele se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte. In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau, eu am pus asa la ochi aproximativ 2 lungurite. Se amesteca usor pana devine o pasta subtire si omogena.
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se iau bucatile de peste si se trec prin amestecul de oua cu faina apoi prin fulgii de porumb si se prajesc.
  • Pestele este prajit cand fulgii de porumb devin brun-aurii. A servit cu mujdei de usturoi, cartofi prajiti si castraveciori murati.

Poze

Peste crocant in fulgi de porumb, poza 1Peste crocant in fulgi de porumb, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Peste inabusit cu legume
Peste inabusit cu legume
4 porții
45 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Peste la gratar
Peste la gratar
6 porții
35 min
Foarte ușor
1.8 / 5
Rețetă Pește în apă nebună
Pește în apă nebună
2 porții
1h20m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Ravioli cu ricotta
Ravioli cu ricotta
2 porții
2h5m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: