Petitchef

Peste crocant in fulgi de porumb

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Pestele se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte. In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau, eu am pus asa la ochi aproximativ 2 lungurite. Se amesteca usor pana devine o pasta subtire si omogena.
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se iau bucatile de peste si se trec prin amestecul de oua cu faina apoi prin fulgii de porumb si se prajesc.
  • Pestele este prajit cand fulgii de porumb devin brun-aurii. A servit cu mujdei de usturoi, cartofi prajiti si castraveciori murati.

Poze

Peste crocant in fulgi de porumb, poza 1
Peste crocant in fulgi de porumb, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ravioli cu ricotta
Ravioli cu ricotta
2 porții
2h5m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de pepene in pepene
Salata de pepene in pepene
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Peste pane
Peste pane
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pește în apă nebună
Pește în apă nebună
2 porții
1h20m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Peste inabusit cu legume
Peste inabusit cu legume
4 porții
45 min
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.