Petitchef

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Aperitiv
4 porții
1 oră
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
  • Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
  • Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.


Poze

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)
PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Yakitori
Yakitori
8 porții
1 h 19 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ceapa vrajitoarelor – leurda Ceapa vrajitoarelor – leurda Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează