Triunghiuri cu branza

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Punem faina intr-un vas, facem o gropita in centru si turnam drojdia dizolvata in apa calduta si amestecata cu zaharul si uleiul.
  • Framantam bine iar spre sfarsit adaugam 1 lingurita de sare. Punem biluta de aluat pudrata cu faina intr-un loc caldut sa creasca 1 ora.
  • Intindem biluta in foaie cam de 0,5 cm grosime si o taiem in patrate cam de 6 cm sau chiar mai mari. Umplem fiecare patratel cu branza sau cascaval ras.
  • Impaturim fiecare patrat in forma de triunghi avand grija sa inchidem bine marginile presandu-le cu o furculita sau cu degetele. Ungem fiecare triunghi cu sos de rosii si pudram cu susan. Dam drumul la cuptor la 200 grade si pana se incalzeste, ele vor creste cat este nevoie. In momentul in care cuptorul s-a incins, le bagam pentru 15-20 minute dupa care le servim,
L Laura Adamache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Simplu si bun !

abuz

Cred ca-i foarte buna, am s-o incerc curind!!

abuz