-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Retete cu susan
-
Retete rosii cu susan
-
Baghete rasucite cu susan
Baghete rasucite cu susan
Le vezi mereu in vitrina cofetariei, patiseriei pe langa care treci, dar stii cat de usor se prepara aceste baghete rasucite cu susan?
Preparare
-
Desfaceti aluatul de foietaj. Raspanditi sosul de rosii peste jumatate de aluat si presarati seminte de susan.
-
Indoiti aluatul in jumatate pentru a acoperi sosul de rosii. Taiati fasii de 1 cm latime.
-
Luati fiecare banda de aluat si rasuciti-o.
-
Asezati baghetele pe o tava de copt acoperita cu hartie de pergament si ungeti-le ou batut. Se presara iar seminte de susan.
-
Coaceti 15 minute la 180°C.
-
Gata!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Problema este aluatul. Este dificil de gasit o varianta fara margarina, acid citric si alte ingrediente nesanatoase.
Minunata idee!!!