Petitchef

Piscot cu fructe (visine)

Aperitiv
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
228 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.26 (0.21€/porție)

Preparare

  • Daca aveti fructe congelate nu este neaparat nevoie sa le decongelati. Pregatim prima data, compozitia pentru piscot, e bine ca ouale sa fie la temperatura camerei. Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un vas, punem galbenusurile, zaharul, un plic de zahar vanilat, mixam la viteza maxima, apoi adaugam faina lingura cu lingura si mixam din nou pana obtinem o crema fina, de un galben deschis.
  • Intr-un alt vas, batem albusurile de ou, impreuna cu praful de sare, pana obtinem o spuma consistenta. Este momentul sa amestecam cele doua compozitii. Albusurile le incorporaram in crema de galbenusuri, trepat, amestecand de jos in sus cu o spatula sau o lingura de lemn, cu mare grija.
  • Turnam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si distribuim in mod egal cu ajutorul unei linguri. Presaram peste fructe, putina faina. In acest fel ele nu vor lasa zeama si piscotul se va coace corect.
  • Asezam fructele pe toata suprafata prajiturii. Presaram deasupra, un plic de zahar vanilat. Dam la cuptorul preincalzit, la foc mic. Este gata cand prinde o culoare aurie, mie nu mi-a luat mai mult de 30 de minute sa o coc. Cand este gata, se poate pudra cu zahar pudra.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 228Kcal
  • Carbo: 33.3g
  • Grăsimi: 6.1g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 9.2g
  • Fibre: 0.7g
  • Zahăr: 21.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (97g)


Poze

Piscot cu fructe (visine)
Piscot cu fructe (visine) - poza 2

Întrebări:




Comentarii (12):

24/07/2016

Eu fac reteta asta in fiecare an si de fiecare data iese perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/07/2013

Delicious

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Bunnnnn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
batori_e2023
batori_e2023, 28/05/2024

Se bat prima data albusurile , pana cand compozitia se intareste dupa ac se adauga zaharul , se mai bat in continuare , iar la urma se adauga galbenusurile una cate una .La urma se incorporeaza faina cum scrie mai sus .Ac este ordinea corecta pt piscoturi sa iasa bune , cel putin eu asa fac .. ..

(0) (0) Abuz
19/06/2015

Am incercat aceasta varianta, a iesit prost... Faina nu se adauga in galbenus... pt ca nu iese o crema fina ci una beton incare nu poti incorpora spuma de albus ! Tin sa preciezez ca ouale nu am fost mici.

(0) (0) Abuz
24/12/2013

Foarte atragatoare!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
24/11/2013

Super am facut

(0) (0) Abuz
07/09/2013

Delicioasa.

(0) (0) Abuz
10/04/2013

Foarte faina

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fructe la congelator, cirese, visine....
Fructe la congelator, cirese, visine....
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu visine
Prajitura cu visine
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Clafoutis cu visine/ sour cherry clafoutis
Clafoutis cu visine/ sour cherry clafoutis
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cheese cake cu visine
Cheese cake cu visine
8 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează