Petitchef

Placintele cu carne

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Aluatul:Branza, margarina moale, ouale si putina sare se freaca spuma. Drojdia se pune in laptele caldut si se lasa 10 min. apoi se adauga peste compozitia anterioara . Se amesteca si se incorporeaza faina. Framantam bine aluatul il invelim in folie si il punem in frigider jumatate de ora, timp in care preparam umplutura.
  • Carnea si slanina se toaca marunt, se condimenteaza cu sare, piper, curry si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce devine aurie se adauga ceapa taiata solzisori finuti usturoiul zdrobit in coaja sub lama cutitului si ardeii dati prin robot.Se intoarce carnea iar gand e aproape gata adaugam boiaua si scoatem usturoiul. Se lasa la racit.
  • Din aluat intindem o foaie de cca 1-2 cm, se decupeaza cercuri mai mari si pe fiecare cerculet punem umplutura. Se impaturesc cercurile si se lipesc marginile. Se dau la cuptorul preincalzit pe o tava tapetata cu hartie de copt, la inceput la foc mic apoi la foc potrivit pana devin aurii.Se pot servi ca aperitiv.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Placinta cu carne de bibilica




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Placintele cu gem
Placintele cu gem
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Placintele cu branza
Placintele cu branza
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu spanac si carne tocata.
Tarta cu spanac si carne tocata.
8 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.