Petitchef

Placintele cu carne

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Aluatul:Branza, margarina moale, ouale si putina sare se freaca spuma. Drojdia se pune in laptele caldut si se lasa 10 min. apoi se adauga peste compozitia anterioara . Se amesteca si se incorporeaza faina. Framantam bine aluatul il invelim in folie si il punem in frigider jumatate de ora, timp in care preparam umplutura.
  • Carnea si slanina se toaca marunt, se condimenteaza cu sare, piper, curry si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce devine aurie se adauga ceapa taiata solzisori finuti usturoiul zdrobit in coaja sub lama cutitului si ardeii dati prin robot.Se intoarce carnea iar gand e aproape gata adaugam boiaua si scoatem usturoiul. Se lasa la racit.
  • Din aluat intindem o foaie de cca 1-2 cm, se decupeaza cercuri mai mari si pe fiecare cerculet punem umplutura. Se impaturesc cercurile si se lipesc marginile. Se dau la cuptorul preincalzit pe o tava tapetata cu hartie de copt, la inceput la foc mic apoi la foc potrivit pana devin aurii.Se pot servi ca aperitiv.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează