Petitchef

Priconuci

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu zaharul vanilat la care se adauga treptat zaharul brun iar la final zaharul cu scortisoara. Peste albusul batut cu indarjire se adauga in ploaie nucile macinate si se amesteca usor cu un tel.
  • Se adauga ulterior cele 2 linguri de faina si plicul de capucino. Se incorporeaza usor si se toarna cu posul fara sprit pe tava acoperita cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic timp de 20-25 minute.


Poze

Priconuci, poza 1
Priconuci, poza 2
Priconuci, poza 3
Priconuci, poza 4
Priconuci, poza 5
Priconuci, poza 6
Priconuci, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.