Petitchef

Priconuci

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu zaharul vanilat la care se adauga treptat zaharul brun iar la final zaharul cu scortisoara. Peste albusul batut cu indarjire se adauga in ploaie nucile macinate si se amesteca usor cu un tel.
  • Se adauga ulterior cele 2 linguri de faina si plicul de capucino. Se incorporeaza usor si se toarna cu posul fara sprit pe tava acoperita cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic timp de 20-25 minute.


Poze

Priconuci
Priconuci - poza 2
Priconuci - poza 3
Priconuci - poza 4
Priconuci - poza 5
Priconuci - poza 6
Priconuci - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crumble cu mere - super simplu
Crumble cu mere - super simplu
5 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrines cu raffaello (fără gătire)
Verrines cu raffaello (fără gătire)
4 porții
5 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează