Petitchef

Rulouri cu carne uscata si branza de capra

Aperitiv
8 porții
15 min
Foarte ușor
Un aperitiv deosebit dar in acelasi timp foarte usor de facut si fara gatit!

Ingrediente

Numarul de porții: 8
8 felii de carne uscata

100 g de branza proaspata de capra

cepsoara

Preparare

  • Etapa 1 - Rulouri cu carne uscata si branza de capra
    Pe fiecare 1/3 din felia de carne uscata, aplicati un strat generos de crema de branza.
  • Etapa 2 - Rulouri cu carne uscata si branza de capra
    In centrul acestui strat, puneti cepsoara taiata.
  • Etapa 3 - Rulouri cu carne uscata si branza de capra
    Rulati. Gata!

Video

YouTube




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: