Petitchef

RULOURI CU SPUMA DE PATISERIE

Desert
4 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

UMPLUTURA:

Preparare

  • Formele pentru rulouri se ung cu grasime, pentru ca aluatul sa nu se lipeasca de ele la copt.Se unge o mina cu ceva grsime si fiecare forma se trece prin mina.In acest fel se ung formele cel mai eficient si bine.Aluatul se scoate din pachet si se deruleaza pe masa de lucru.
  • Se unge cu albus de ou putin batut si se taie fisii de ca 1-1,5 cm.Aceste fisii se infasoara pe formele de rulouri in asa fel incit marginile sa se suprapuna putin.Se aseaza pe tava de copt captusita cu hirte de copt si se introduc in cuoptorul preiincns la 200°C.pt. ca.12-15 min.
  • Se scot din cuptor si dupa citeva minute se scot formele din ele, rasucind usor putin intr-o parte, dupa care se trage usor afara forma din rulou.CREMA se prepara mixind albusurile spuma, dupa care se adaoga zaharul pudra si se mixeaza in continuare pina ce spuma este intarita bine.Intr-un recipient de marime mica se pun cele 30g dre apa si cele 100g de zahar tos.
  • Se pun la fiert amestecind in continuu.De cind incepe sa clocoteasca se masoara 3 minute,timp in care se amesteca continuu si repede pina ce se simte ca amestecul devine mai viscos.Asa ferbinte direct de pe foc se toarna in spuma de albus mixind totodata.Se mixeaza in continuare citeva minute pina ce spuma este intrita bine.Daca se intoarce recipientul cu fundul in sus, spuma NU trebuie sa mai vcurga.
  • Cu acesta spuma se umple rulourile, se pudreaza, eventual se poate decora si cu ceva ciocolata in prelabil topita si servii.Rulourile gata pregatite, se pun intr-o doza de metal si se pot depozita la rece citeva zile.Noua ne-au placut mai mult a doua zi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează