Petitchef

Salatini (saleuri)

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Salatini (Saleuri)
    Punem in mixer branza si margarina si amestecam catava minute dupa care adaugam faina si mai amestecam cateva secunde.
  • Etapa 2 - Salatini (Saleuri)
    Dă formă rotundă de aluat, se acopera cu bucătărie aluminiu și dau să se răcească peste noapte.
  • Etapa 3 - Salatini (Saleuri)
    A doua zi intindem aluatul cu facaletul si taiem saleurile in forma dorita, le ungem cu galbenusul batut si le punem intr-o tava pe care pune hartie de copt.
  • Etapa 4 - Salatini (Saleuri)
    Se coc circa 10 minute la 180° (depinde si de cuptor).
    Se lasa sa se raceasca.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Saleuri
Saleuri
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tagliatelle cu legume
Tagliatelle cu legume
6 porții
32 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Burittos cu vită și fasole
Burittos cu vită și fasole
4 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: