- Home
- Rețete
- Tiramisu
- Retete cu tiramisu si cacao
- Tiramisu cu cafea
- Tiramisu - clasic
Tiramisu - clasic
Ingrediente
Numarul de porții: 4
50g zahar
Preparare
- Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pana devine ca o pasta mai albicioasa. Se adauga branza mascarpone si se amesteca din nou.
- Albusurile se bat si se incorporeaza incet la crema initiala.
- Piscoturile se inmoaie in cafea. Mie mi-au ajuns 3 cescute de espresso. Se poate folosi si nes in loc de espresso.
- Pe o tava se aseaza un rand de piscoturi, unul de crema (jumatate din compozitie), piscoturi din nou si crema (cealalta jumatate) deasupra.
- Se pudreaza cu cacao si se da la frigider vreo 2-3 ore.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Super!
Bun si rapid
Iamiii
[/