Petitchef

Tiramisu - clasic

Aperitiv
4 porții
24 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 oua

250g mascarpone (o cutie)

50g zahar

cafea espresso

cacao pentru pudrat

Preparare

  • Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pana devine ca o pasta mai albicioasa. Se adauga branza mascarpone si se amesteca din nou.
  • Albusurile se bat si se incorporeaza incet la crema initiala.
  • Piscoturile se inmoaie in cafea. Mie mi-au ajuns 3 cescute de espresso. Se poate folosi si nes in loc de espresso.
  • Pe o tava se aseaza un rand de piscoturi, unul de crema (jumatate din compozitie), piscoturi din nou si crema (cealalta jumatate) deasupra.
  • Se pudreaza cu cacao si se da la frigider vreo 2-3 ore.

Poze

Tiramisu - clasic, poza 1Tiramisu - clasic, poza 2Tiramisu - clasic, poza 3Tiramisu - clasic, poza 4Tiramisu - clasic, poza 5Tiramisu - clasic, poza 6Tiramisu - clasic, poza 7


Comentarii:

27/12/2013

Super!

(0) (0) Abuz
04/08/2013

Bun si rapid

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Iamiii

(0) (0) Abuz
13/04/2012

[/

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu cu mascarpone
Tiramisu cu mascarpone
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tìramisú - reteta originala
Tìramisú - reteta originala
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tiramisu clasic italian
Tiramisu clasic italian
8 porții
35 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2h30m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Buturuga Tiramisu
Buturuga Tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: