Ceai rece cu piersici
Mai putin dulce decat bauturile carbogazoase traditionale, ceaiul de piersici cu gheata va ajuta sa va racoriti in orice moment al zile.
Ingrediente
6
Preparare
Se fierbe apa. Se toarna intr-o carafa si se adauga cele 2 pliculete de ceai. Se lasa la infuzat 5 minute.
Se decojesc si se taie piersicile in bucati mari.
Scoateti pliculete de ceai si adaugati bucatile de piersici si zaharul. Dati la rece 4 ore.
Gata! Savurati!
Observații
Piersicile: trebuie sa fie bine coapte pentru a da o aroma puternica ceaiului
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 232Kcal
- Carbo: 31.4g
- Grăsimi: 10.2g
- Grăsimi sat.: 6g
- Proteine: 2g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 26.5g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (258g)
Atribute
Păstrare la frigider
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
5/5, 5 voturi 1 comentariu
Elena
Cfr bun
am gătit această rețetă



Punctează această reţetă