Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Desert
Foarte ușor
10 min
757 Kcal

Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.

Ingrediente

1

Preparare

  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 1Intr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 2Deasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 3Gata! Ati pregatit Pêche melba!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele principale pentru a prepara Pêche melba?

Ingredientele principale sunt 3 jumatati de piersici în sirop, 3 cupe de înghețată de vanilie, cremă Chantilly și coulis de zmeură.
Prepararea acestui desert durează doar 10 minute.
Desertul a fost creat de celebrul chef francez Auguste Escoffier în onoarea sopranei australiene Nellie Melba.
Da, Pêche melba este un desert de vară, perfect pentru zilele călduroase datorită ingredientelor sale fresh și răcoritoare.
Da, poți experimenta cu alte arome de înghețată, dar vanilia se potrivește cel mai bine cu piersicile și zmeura.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 757Kcal
  • Carbo: 124.1g
  • Grăsimi: 23.4g
  • Grăsimi sat.: 14.1g
  • Proteine: 6.3g
  • Fibre: 8.7g
  • Zahăr: 40.3g
  • ProPoints: 20
  • SmartPoints: 31
Informații nutriționale pentru 1 porție (690g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.19/5, 26 voturi 2 comentarii

Lixandra

Vacs albina !!!

abuz

crunti

Pe bune? Este departe de rețeta originală! N-are nici o aromă din splendoarea acestei rețete deosebite!!!

abuz