Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.
Ingrediente
1
Preparare
Intr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
Deasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
Gata! Ati pregatit Pêche melba!
FAQ ❓
Care sunt ingredientele principale pentru a prepara Pêche melba?
Ingredientele principale sunt 3 jumatati de piersici în sirop, 3 cupe de înghețată de vanilie, cremă Chantilly și coulis de zmeură.
Cât timp durează să prepari Pêche melba?
Prepararea acestui desert durează doar 10 minute.
De unde provine desertul Pêche melba?
Desertul a fost creat de celebrul chef francez Auguste Escoffier în onoarea sopranei australiene Nellie Melba.
Este Pêche melba un desert potrivit pentru vară?
Da, Pêche melba este un desert de vară, perfect pentru zilele călduroase datorită ingredientelor sale fresh și răcoritoare.
Pot înlocui înghețata de vanilie cu alt tip de înghețată?
Da, poți experimenta cu alte arome de înghețată, dar vanilia se potrivește cel mai bine cu piersicile și zmeura.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 757Kcal
- Carbo: 124.1g
- Grăsimi: 23.4g
- Grăsimi sat.: 14.1g
- Proteine: 6.3g
- Fibre: 8.7g
- Zahăr: 40.3g
- ProPoints: 20
- SmartPoints: 31
Informații nutriționale pentru 1 porție (690g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.19/5, 26 voturi 2 comentarii


Punctează această reţetă