Petitchef

Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Desert
1 porții
10 min
Foarte ușor
Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.

Ingrediente

Numarul de porții: 1
3 jumatati piersici in sirop

3 cupe de inghetata de vanilie

Chantilly

coulis de zmeura

Preparare

  • Etapa 1 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Intr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
  • Etapa 2 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Deasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
  • Etapa 3 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Gata! Ati pregatit Pêche melba!

Video

YouTube

Poze

Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara, poza 1Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dame blanche, inghetata perfecta
Dame blanche, inghetata perfecta
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Inghetata de casa-petitchef
Inghetata de casa-petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec cu inghetata
Chec cu inghetata
10 porții
1h35m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Piersici melba
Piersici melba
6 porții
1h20m
Foarte ușor
Rețetă Inghetata de fructe de padure cu ciocolata alba
Inghetata de fructe de padure cu ciocolata alba
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri!Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri!Florile comestibile – parfum, culoare si aroma in farfurieFlorile comestibile – parfum, culoare si aroma in farfurie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: