Petitchef

Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Desert
1 porții
10 min
Foarte ușor
Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.

Ingrediente

Numarul de porții: 1
3 jumatati piersici in sirop

3 cupe de inghetata de vanilie

Chantilly

coulis de zmeura

Preparare

  • Etapa 1 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Intr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
  • Etapa 2 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Deasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
  • Etapa 3 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
    Gata! Ati pregatit Pêche melba!

Video

YouTube




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri!Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri!Florile comestibile – parfum, culoare si aroma in farfurieFlorile comestibile – parfum, culoare si aroma in farfurie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: