Petitchef

Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Desert
1 porții
10 min
0 min
Foarte ușor
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara, poza 2
  • (3.31/5 - 13 voturi)
Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
 
Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.

Ingrediente

Numarul de porții: 1
3 jumatati piersici in sirop

3 cupe de inghetata de vanilie

Chantilly

coulis de zmeura

Preparare

  • Etapa 1 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de varaIntr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
  • Etapa 2 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de varaDeasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
  • Etapa 3 - Pêche melba, o inghetata cu parfum de varaGata! Ati pregatit Pêche melba!

Video

YouTube




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMerele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: