-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu piersici
-
Prajituri cu piersici
-
Prajitura cu piersici si bezea
Prajitura cu piersici si bezea
-
(4.7/5 - 63 voturi)
-
12
-
13
Preparare
-
Galbenusurile le frecam cu 250 g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine apoi punem faina si praful de copt.
-
Turnam compozitia in tava. Piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
-
Introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul compt pe jumatate.
-
Intre timp batem bine albusurile cu 250 g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
-
Introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (12):
O reteta simpla si de efect! Arata foarte bine, este spornica, pufoasa si racoritoare
Foarte usor de facut si foarte gustoasa, eu am pus putina esenta de rom in bezea
Foarte simpla si foarte buna prajitura!
Delicioasa!
Arata super si nu este nici greu de facut
Delicios
Excelenta
Ffbuna
Super reteta !!!!!!!!!!!!!!
Cred caeste foarte buna,